måndag 24 mars 2014

500 gånger!

Detta blir mitt femhundrade inlägg, och lägligt nog kommer det på en dag när dörren öppnas mot nya möjligheter och nya läsare. Detta är vad jag pratar om. Jag hoppas du som just hittat hit precis som jag tycker att frågor om människors lika rätt och värde trots olika förutsättningar är viktig. Jag hoppas du som hängt här ett tag fortfarande känner dig välkommen. Något av det viktigaste för mig när jag skriver här är att ha roligt, och kul är ju alltid skoj. Lämna gärna en hälsning i kommentarsfältet. Det skulle göra mig glad. Till er alla vill jag bara säga:Femhundra inlägg. Bara en sån sak. Jajägarniminlillalådakorsitaket. Heja mig!

4 kommentarer:

 1. Grattis till 500! (fast det hunnit bli tre till eftersom jag läser lite sent).
  Kollar alltid din blogg, får en massa tankar, kommenterar (alltför sällan) för att jag inte kommer på nåt klyftigt att skriva.
  För ett tiotal år sen var jag och min dåvarande kärlek på en restaurang i Gamla Stan, när plötsligt Gudrun Schyman steg in i lokalen. "Kärleken" tog mig hårt i armen och väste "där kommer min idol" och var sig inte lik resten av kvällen. Jag har sen dess, insett vad F! lyckats åstadkomma, och vill självklart stödja deras, våran, väg mot ett bättre samhälle.

  SvaraRadera
 2. Tack! Alltid kul med kommentarer, särskilt från en "stammis" ;)
  Så värst klyftig måste man inte alltid vara, med det kravet hade det aldrig blivit 500 blogposter!
  Jag tror en rosa röst behövs i svensk politik och hoppas F! hörs och syns mycket under valrörelsen och kommer in och ruskar om lite bland kostymerna.
  Jag hoppas F! lyckas hålla flera bollar i luften och kan arbeta för ett mer människovänligt och människovärdigt samhälle inte bara för kvinns, utan för alla, oavsett bakgrund, läggning och funktionsförmåga.

  SvaraRadera
 3. Din blog är så fin! Keep up. <3

  SvaraRadera